Dop, skådespel och skrivande!

Precis som rubriken avslöjar så ska jag på dop i dag. ;) Det är en kusin på fars sida, så det ska bli kul att träffa den delen av släkten. Man blir så isolerad av att inte bo hos honom, på det sättet, tyvärr.. Hoppas att han har sagt till så att det finns någon macka, eller något i den stilen, till mig. Skulle inte förvåna mig om han inte gjort det, för han verkade inte så positiv när jag berättade att jag har blivit vegetarian. Men man kan i alla fall hoppas! :)

På grund av det här blir det inga fler inlägg i dag, tror jag.. För efter dopet ska vi förhoppningsvis repa, och sen blir det att ta sig hem och öva lite på en "pjäs" som jag, med några kompisar, ska sätta upp på engelskan imorgon eller på tisdag. Vi valde att göra det framför att göra en massa verbövningar.. ;)

Måste dessutom ringa till en person om jurymötet (5i12) imorgon och även två tjejer som jag ska intervjua till ett reportage. Har dessutom påbörjat en krönika i dag, så det är en hel del på gång på LT-fronten nu.. ;)

Puss! //Milly

Prata med sig själv ftw! :P

Mycket bloggande nu, och det skulle kunna bli mycket mer, för jag är på skrivhumör, men nu ska jag göra något helt annat..

Vi har en uppgift i Medieproduktion - Radio, som jag planerar att ha spelat in pratorna (delarna där jag pratar) till, tills på onsdag, då vi har nästa lektion. Mpv (mors pojkvän) har åkt iväg ett tag nu och mor jobbar, så jag ska passa på att spela in dem nu. Det känns bättre att göra sånt när man är ensam hemma,  så.. ;)

Puss! //Milly

Förlåt..

Du vet vem du är.. Jag vet inte om du läser min blogg, men i alla fall.. Jag tycker absolut inte att du är "dum" på något sätt. Det är tråkigt att du har fått den uppfattningen, men jag är så mot alla. Och det är inte menat att vara elakt. Det är aldrig någon som sagt något, så.. Men jag ska försöka tänka på det i framtiden. Jag kan inte lova något, men alla kan förändras!

Jag tycker egentligen att du är en snäll, omtänksam och underbar tjej, så det vore tråkigt om en sån här sak kom imellan oss..

Älskar dig! <3

Morgontrötthet och PowerPoint:s

Gårdagen började inte bra. Jag försov mig (trots att jag inte behövde ta bussen förrän 9:15) och kände mig hängig mest hela tiden. I alla fall.. jag såg bussen åka ifrån mig och började då gå till skolan. Visste att det skulle bli tajt, men det var iaf värt att chansa, tyckte jag. Men när jag började närma mig skolan, så var vägen avspärrad och jag var tvungen att leta efter en annan väg. Jag hade aldrig gått någon annan väg till skolan, så såklart gick jag vilse och kom en kvart sent. Det hade t.o.m. gått snabbare om jag hade tagit bussen som gick 9:30 från mig.. -.-

Men så är det.. Hade varit trött hela veckan p.g.a. att jag stannat uppe för att göra klart min PowerPoint till Datorkunskapen, men den blev iaf klar till slut och det är huvudsaken. Vi redovisade våra PowerPoint:s igår och det gick väl hyfsat. Det blev en del skratt under lektionen. ;)

Elin hade gjort en jättefin PowerPoint om sig själv. Hon hade med små presentationer av sina vänner, och jag blev glad bara över att få vara med. ^^ Hon hade med en "jättefin" bild på mig, från Sing Star-kvällen vi hade i september. Rock-pose for the win! ;P Nej men.. Bilden var faktiskt inte så tokig, jämfört med hur bilder på mig kan se ut ibland.. ;) Älskar dig gumman! <3

Puss! //Milly

Is this some kind of sign?



//Milly

Slit, släng och Ben&Jerry's!

I dag har jag blivit sur på en lärare i skolan, gått och köpt Ben&Jerry's halfbaked (urgod! ;) ), ätit Ben&Jerry's, suttit mig här.. Kul dag va? ;P Aja, glassen var god iaf! ;)

Jag hatar sena kvällar som beror på läxor. Nu har det blivit senare än vad det egentligen skulle behövt, eftersom jag är jättetrött och seg, och att jag är så himla less på uppgiften. Nej men.. Nu måste jag verkligen göra klart det. -.-

Puss på er! //Milly


Fröodlingar och frost

Ja, inte har dagen varit varm inte. Tur att vi inte behöver vara ute så mycket. ;) Igår (söndag) snöade det för första gången här, denna vinter. Och det är ett tag kvar tills nästa upptining - vår alltså. Saknar värmen!

I naturkunskap håller vi på och lär oss hur man skriver en labbrapport.. "Booooooring" är min första tanke. Och det blir inte bättre av att labbrapporten handlar om en fröodling och att jag inte alls fattar vad det är vi ska göra. -.- Men men..

Aja, redovisade en låt på franskan i dag. "Mauvais Garcon" av NAAST (som är med på Guitar Hero 3) blev det. ;) Upptäckte snart att jag valt en för "svår" låt, så det blev lite jobbigt ett tag. ;P Men det gick iaf.. ;) Fick tillbaka provet vi gjorde för två veckor sen, också, och det gick bra. :)

Imorgon ska jag redovisa muntligt om en bok på engelskan (Parfymen heter den på svenska) som jag tycker är skitbra - läs den! Och sen blir det antagligen bara att skriva klart labbrapporten och lite så där. ;)

Hoppas ni har haft en bra dag!

Puss! //Milly

En tuff vecka lämnar jag bakom mig..

.. och ser framemot ännu fler läxor/prov/inlämningar den kommande tiden. x) Okej då.. Har inga prov den kommande veckan, men har några redovisningar och sånt istället. Jag satsar också på att bestämma tid för intervju med två stycken, inom den närmsta framtiden. Så det är iaf på gång, det här med reportaget.  Måste bara ta mig i kragen och få det gjort också. ;)

Det bestämdes igår att jag ska vara med i 5i12-juryn. Det är ett pris som delas ut till en person som har bidragit till medmänsklighet och solidaritet. Någon som minskar motsättningarna mellan olika människor från olika kulturer. Det känns kul att få vara med, även om jag är lite spänd. Man kanske måste gå upp och säga något på prisutdelningen så, och det är väl inte min mest starka sida precis, men det går nog bra, förhoppningsvis. ;)

Puss! //Milly

PS! Saw V hade premiär den 7 november. Det är ett "must see" om man har sett de fyra första! ;) Och om du inte har gjort det och tycker om "psykologiska skräckisar", se dem! DS!


Some Songs To Remember


Tagen på en konsert i februari -08.

Som ni säkert gissat från förra inlägget, så tycker jag om 30 Seconds To Mars. ;)

Några lyssningsvärda låtar:

The Kill
From Yesterday
Capricorn
Attack

osv..

Puss!  //Milly

EMA 2008

Igår gick MTV Europe Music Awards 2008 av stapeln och jag satt som klistrad vid TV:n. Jag visste inte så mycket om vilka som skulle medverka, sen innan. Så det var kul att upptäcka att många bra band och artister skulle vara med. En klart godkänd show som får 4/5, varav en poäng nästan helt beror bara på att 30 Seconds To Mars var med och att de dessutom vann två priser. Me like! ;)

Vinnarna:

Rock Out - 30 Seconds To Mars
Ultimate Urban - Kanye West
Act of 2008 - Britney Spears
New Act - Katy Perry
Best Act Ever - Rick Astley
Most Addictive Track - P!nk, 'So What?'
Headliner - Tokio Hotel
Album of The Year - Britney Spears, 'Blackout'
Best Swedish Act - Neverstore (för andra året i rad)
Europe's Favourite Act - Amre Aydin, Turkiet
Artist Choice - Lil' Wayne


Jared Leto på 2007 års upplaga av EMA.

A Letter, Or Something Like That..

Så! En veckas bloggpaus var inte alls svårt att ha. Tiden flög iväg och det var bara skönt att slippa datorn lite grann! ;) Okej, jag hade ju inte direkt en inplanerad bloggpaus för att jag var utkörd. Snarare för att jag hade för mycket skolarbete att göra och prioriterar det framför datorn. Men skönt var det ändå! ;)

Nästa vecka kommer vara ännu tuffare, så ni ska inte förvänta er några inlägg - tyvärr.. Det är kul att blogga, men hinner man inte, så hinner man inte. :/

Trevlig helg på er! //Mily

RSS 2.0