Dagens köp!

  

2 linnen från H&M, 1 par skor från Wedins och två par skor från Skopunkten (de vita och svarta).

Puss! //Milly


En underbar dag! :)

Den här dagen har, hittills, varit helt underbar! ;D Speciellt om man jämför med gårdagen.. :/ Men inte tänka på det nu! ;)

Idag har jag tillbringat den mesta tiden med att shoppa i Skärholmen. ;) Carro kunde tyvärr inte följa med, så det var bara jag, mor och Janne, men det gick bra ändå faktiskt! Jag och Carro lär hinna shoppa någon gång innan skolan börjar ändå så.. ;)

Mor var jätteschysst med maten idag.. Hon och jag åt Wook med Quorn (Janne åt en matlåda; wook med kyckling). ^^ Så jag behövde inte känna mig så himla utanför, och hon har inte tjatat alls på mig! Känns jätteskönt! :)

Puss på er! <3 //Milly


Mitt liv som nybliven lakto-vegetarian..

Blev lakto-vegetarian för cirka 2-3 veckor sedan bara och tyvärr har det gjort mitt liv till något av ett helvete.. Mor gnäller hela tiden och kan inte förstå varför jag inte vill äta kött, fisk, ägg och så vidare.. :/ Hon konfronterar mig hela tiden också för att hon är orolig att jag inte får i mig tillräckligt med näring. Det var ju inte direkt så att hon brydde sig speciellt förut när jag åt kött!? -.-''

Kände på mig att det skulle bli jobbigt, men hur ska jag försvara mitt val? Är jättedålig på att komma på argument, när det kommer till saker som gäller mig själv, och det känns så himla hopplöst för ögonblicket.. Varje gång vi äter känns det som en krigszon och idag orkade jag inte med det, så jag matstrejkade till och med (har småätit lite nu dock).. :/

Saknar Åre-veckan.. Malin (Carros mamma) är så himla mycket mer accepterande när det kommer till mat, och jag fick en chans att vänja mig med den "nya maten" då. Varför kan inte mor vara så? Hon har alltid varit den "schyssta föräldern" tidigare, men nu kan hon inte ens acceptera det här.. -.-

Någon som har något förslag på argument? Har några själv redan, men tyvärr är mitt självförtroende i botten för tillfället, så jag "vågar inte" använda dem. :/

Puss.. //Milly

PS! Mattips är också varmt välkomna. DS!

4 dagar..

.. kvar tills gitarrlektionerna drar igång igen! ^_^ Älska nedräkningar! ;)

Är hemma hos Janne nu.. Vi sov här efter grönan igår. :) Första gången jag är hos honom faktist.. x)

Det var jätteroligt igår! Jag menar.. Vad är bättre än en hel dag fylld av flummande och skratt? ;) Det ända tråkiga var att Extreme var avstängd.. Det är min favorit ju! :( Men det vägdes upp av det trevliga sällskapet! ^_^ <3

Puss! //Milly


Saknar..

.. den dagen! 19 april in my <3

Konserten med Aiden (Kill Hannah var förband) är helt klart den bästa jag varit på hitills! ^_^ <33


Jag (efter att ha blivit mörbultad i några timmar för att vi stod längst fram.. ^^) och Mat Devine (sångare i Kill Hannah).


Jag, Billy och Greg Corner (bassist i Kill Hannah).

Hoppas att det blir konsert med dem (Kill Hannah) den 7:e oktober! <3

Puss! //Milly

PS! Bilderna är tagna med Billy's kamera ;) DS!

29 juli 2008

God morgon! ;) Idag ska det alltå bli grönan med Billy (och de andra också, förstås).. Ska bli urkul! ;D

Billy <3
Åka karuseller <3
Fint väder <3

Så det finns i alla fall förutsättingar för att det ska bli kul.. ;)

Hoppas att ni har en bra dag också! <3

Puss! //Milly


21 dagar kvar..

..tills man börjar på gymnasiet. Vilket betyder att jag ska gå och lägga mig senast vid 23-tiden, från och med ikväll. Är lika bra att börja i tid, så man kanske kan få en normal dygnsrytm för en gångs skull.. ;)

Dags för sängen nu då.. klockan är 23. xP

God natt! //Milly

Åreskutan



Puss! //Milly

Gröna Lund

Imorgon ska jag till Gröna Lund med mor, Janne, Alexander och hans kompis, och eventuellt Billy.. Hoppas hon får/kan följa med! :) Första gången på evigheter som jag är där.. Konserten, med Silverstein, på Tyrol räknas inte för då åkte vi ju ingenting.. :P

Puss! //Milly

Åre-resan

Tänkte berätta lite om hur resan var nu.. ;)

Jag blev hämtad på torsdagen (17 juli) och vi åkte hem till Carro och hennes familj. Dagen därpå åkte vi till Sundsvall och sov på ett vandrarhem där. På lördagen åkte vi den sista biten till Åre..


Ristafallet.

Lördag, 19 juli: Åkte från Sundsvall till Åre och kollade på Ristafallet.


Tännerforsen (?) och en bild tagen i Norge.

Söndag, 20 juli: Utforskade Åre litegrann och kollade på två vattenfall. Tog dock bara kort på det ena, som hette typ Tännerforsen.. Tog även en kort tur över den norska gränsen, så nu har jag varit i Norge också.. Första gången för mig. ;)


Promenad med Carro.. ^^

Måndag, 21 juli: Badade på ett "badhus" i Åre på förmiddagen och på kvällen gick jag och Carro en promenad.

            
Åre Chokladfabrik, "Åre-björnen", Karolinermonumentet och älgarna på "älgfarmen".

Tisdag, 22 juli: Åkte till Åre Chokladfabrik, där åt vi oss mätta på smakprover, och köpte lite choklad också förstås.. :P Sen fikade vi vid "Åre-björnen" och efter det åkte vi vidare till en "älgfarm", där man fick klappa älgar och så, och kollade på Karolinermonumentet som finns där..

Onsdag, 23 juli: MCR-dagen! ;) Eftersom jag inte kunde vara med på träffen, i Kungsträdgården, så gjorde jag mitt bästa genom att lyssna på MCR, när tillfälle gavs.. Men bortsett från det så var den här dagen inte så himla "speciell". :/ Köpte ett par jeans på JC också.. Bild kanske kommer senare.


Peace & Love-bandet (innan jag klippte av det ;P) och en av bilderna från Åreskutan.

Torsdag, 24 juli: 28 dagar sedan första dagen på Peace & Love, så jag klippte bandet.. ;) Dagens stora händelser var när vi paddlade kanot och kajak och när vi tog oss upp på Åreskutans topp (1420 m ö h, om jag minns rätt). Blir nog ett inlägg om bara Åreskutan.. Blev så himla coola/snygga bilder där! ;) Det här var första dagen med bra väder..



Fredag, 25 juli: Eftersom det fina vädret höll i sig, från gårdagen, och Carros familj skulle vaska guld (jag och Carro ville inte vara med), så låg vi och stekte på stranden mellan cirka 12 och 16. Sen gjorde vi inget speciellt på kvällen.

Lördag, 26 juli: Åkte från Åre hem till Carro och hennes familj. Sov över där tills idag då jag blev hämtad av mor och Janne (hennes pojkvän). :)

Tror att det var allt.. ;)

Puss och sov gott! //Milly


Home Sweet Home!

Kom hem "från resan" för en stund sen.. Lite skönt faktist! Det är ju svårt att undvika, att få hemlängtan, så där mot slutet av en resa. ;)

Just nu sitter jag och ska fixa lite med bloggens kategorier med mera och kvällen lär inte bli intressantare än så, måste jag erkänna. Men senare i veckan hoppas jag på shopping med Carro och filmkväll med kompisarna.. ;) 

Puss hej! //Milly


Åre

Sitter och äter frukost nu och sen ska jag packa.. Blir hämtad vid 14-tiden av Carro, och hennes familj, och imorgon ska vi påbörja resan till Åre..

Det ska bli kul att hitta på något för, bortsett från Peace & Love, har jag inte gjort något speciellt på hela sommaren. x) Det har blivit en tur till stranden och en shoppingrunda i Stockholm också, under den tiden, men sommaren har ändå varit ganska händelselös. =/

Men, å andra sidan, så missar jag MCR-dagen (23 juli). Vill träffa nya kompisar ju.. =/ Aja, vi får väl ha en annan träff senare då! =P

Ses om drygt en vecka! <3

Puss och kram! //Milly

PS! Om ni har mitt mobilnummer: Jag blir gärna SMS-bombad under tiden.. ;) DS!


Blommande blommor..

Var ute med brorsan tidigare idag. Vi satt på en bänk ute på gården, och fikade, och jag ritade litegrann och fotade medans brorsan satt och läste. :)

 

Sov gott! //Milly

Nya kjolen! ;)



Inköpt på Rock Zone's REA och jag känner mig jättenöjd! ;) Billy köpte en likadan, fast lila, och den är ursnygg den med! ;)

Puss! //Milly

Efter regn kommer solsken..

Gårdagen var inte den bästa.. Blev lite deppig på kvällen. :/ Men det slutade med att jag gick in på mitt rum och ritade lite, vilket fick mig att må en aning bättre i alla fall. :)

Och bara för det fick jag lust att jag ska gå ut i solen och rita av något nu.. Det är så himla kul när man väl är klar med en bild och (förhoppningsvis) kan känna sig stolt över vad man gjort. ;)

Puss! //Milly


Stockholm

Har varit ute och solat ett tag nu, men det var lite kyligt på grund av att det blåste, så jag fick gå in lite tidigare än jag tänkt mig. Men jag kanske har fått lite färg i alla fall.. ;)

Gårdagen var urkul.. Hade verkligen saknat att åka och shoppa med en kompis. :)
Billy och jag tog tåget klockan 11, till Stockholm C, och var där innan 12. Sen tog vi tåget hem runt 16. Under den tiden hann vi gå i en massa affärer, slappa vid plattan och, såklart, ta lite kort. Och köpa en varsin kjol också för den delen.. ;) En bild på min kjol (som jag även har på mig idag ^^) kommer senare, för kameran bråkade med mig förut när jag skulle ta kort på den. :/

I alla fall.. Vädret hade varit bra hela dagen, men när tåget var framme i Södertälje klockan 17 så forsade regnet ner, och jag överdriver inte! o.O Jag var genomblöt när jag väl var hemma (och jag bor ändå inte så långt ifrån där bussen stannar). Det var bara för mig att slänga av mig kläderna, och torka mig med den handduk mor gav mig, då.. x) Men det var kul ändå! ;)


Billy på tåget till Stockholm. <3


Plattan.. ^^


Jag och Billy på trappan vid Plattan.


Drottninggatan (kortet är taget utanför Bengans ^^)

Ser redan framemot nästa tur till Stockholm! ;)

Puss! //Milly

*Rubrik*

Var ju i Stockholm idag då.. Berättar imorgon om hur det var - nu ska jag sova! God natt! ;)

Puss! //Milly


Stockholm here I come!

Jag och Billy har bestämt oss för att åka till Stockholm imorgon. Längtar! :D Första gången jag träffar Billy på evigheter och det var längesen man var i huvudstaden också..

Senast jag var där, var den 31 maj när jag, Billy och min brorsa skulle på en konsert, med Silverstein, på Tyrol (Grönan) och vi var tvungna att ränna runt i flera timmar för att hitta dit. Det var Stockholms maraton då, så inga bussar gick, och både jag och Billy hade hjärnsläpp om hur man tog sig dit till fots.. Inte särskilt lyckat! x) Men det var himla kul ändå! ;D

Nu ska jag gå och lägga mig så att jag, förhoppningsvis, vaknar någorlunda pigg imorgon.. ;)

Sov gott! //Milly


Billy <3



Sitter och chattar med Billy som är nyss hemkommen från sin 'semester'.. Har saknat henne jättemycket! :/ Men nu är hon hemma i alla fall! :D

Älskar dig! <33

Puss och kram! //Milly

Musik <3

Släktingarna kommer antagligen snart ,så jag håller på och fixar iordning mig nu. Håller samtidigt på och skriver en lista över band jag tycker om, och album som jag saknar med dem. ;) Har hitills hittat 4-5 nya band idag, så jag kommer ha fullt upp, med att lyssna in mig på alla, ett tag framöver. Men det är bara kul! ;D

Någon som har lust att tipsa om något bra band? Alla förslag uppskattas! ;)

Puss! //Milly


Kids In Glass Houses är värda att lyssna på.. ;)

God morgon!

Första dagen på länge som jag går upp så här "tidigt", har till och med hunnit äta frukost innan jag satte mig här. ;)

Men.. Nu ska jag återgå till ämnet; God morgon! ;D

Puss! //Milly


Natten är ung..

Sitter här och lyssnar på Kerrang! Radio, samtidigt som jag roar mig med några olika onlinespel. Skulle, för en gångs skull, faktiskt hellre sova nu. Men det beror nog bara på det faktum att jag inte har något annat val än att vara uppe..

Mor, mors pojkvän och två kompisar till dem sitter och spelar kort för tillfället. Lite svårt att somna med deras röster i bakgrunden.. Hade nämligen tänkt sova på soffan idag så jag slipper fixa med rummet imorgon (ja, jag är så pass lat.. :P), trots att det innebär att jag knappt kommer få sova något på grund av Ceazar (främst) som älskar att springa runt och busa på natten. :/ Men han brukar mest hålla på mellan klockan 5-6 ungefär,så efter det brukar det vara lugnt.. Men sen, vid kanske 9-tiden, går mor och hennes pojkvän upp, så då är det ganska svårt att inte vakna.. -.- 

Imorgon (eller jag kanske borde säga idag?) kommer min moster och morbror, som bor i Småland, hit. Har spenderat några timmar på att städa mitt rum idag, på grund av det, trots att jag har varit deppig och haft huvudvärk m.m.. Men nu slipper jag i alla fall stressa imorgon.. Man måste ju vara lite positiv! ;)

Ha det!

Puss! //Milly


Egobild från i torsdags.. ;)

K! Radio

Är lite beroende av Kerrang! Radio för tillfället, för de spelar bara rock, och andra genrer åt det hållet, och musiken är så himla varierad. På 3 timmar igår var det inte en enda låt som spelades två gånger, utan istället spelar de olika låtar med banden. ;) Till exempel spelade de tre olika låtar med Nickelback under den tiden jag lyssnade, man lär ju inte tröttna, på låtarna, på det sättet.. 

Gillar tidningen också. Men pallar inte köpa den varje gång, utan bara när det är något extra intressant om står i den.. ;)

Puss! //Milly


Det senaste numret av Kerrang! (kommer ungefär den 16 juli till Sverige)


Borta bra men hemma bäst..

.. stämmer inte alltid, men idag gjorde det det. Så fort jag kom utanför porten så började det regna. :/ Men jag var tvungen att gå i alla fall eftersom mor stod och väntade på mig. Blev dock inte en lång visit på stan; det var, som sagt, dåligt väder och varken jag eller mor hade några speciella önskemål om vart vi skulle gå. Shopping är roligast när man är tillsammans med kompisarna ju! ;)

Nu ska jag nog fortsätta läsa den andra boken om Eragon - Den äldste. Ha det bra!

Puss! //Milly

Shoppa! Eller..?

Mor ringde nyss och frågade om jag skulle hänga med ner på stan när hon slutat jobba. Och eftersom jag inte har något bättre för mig så vill jag såklart det. ;) Får se om det blir något köpt idag.. (a)

Puss! //Milly

Våra två monster..

 
Ceazar                                                      Zenit

Älskar att mors pojkvän har köpt ny kamera.. Den är långt mycket bättre än den förra! ;)

Puss! //Milly

Billigt är bra! ;)


Här är smyckena jag köpte igår! Ett halsband (gitarr) för 30kr, ett armband för 20kr och ett par örhängen för 15 kr. Allt som allt blev det 65kr, och det var helt klart värt det! ;) Dessutom var det kul att få shoppa lite också.. ;)

Puss! //Milly

Min bror = en datatjuv! ;O

Brorsan är här över natten, och såklart har han snott den bra datorn, med alla bilder på.. :/ Men här kommer ett litet inlägg om gårdagen och idag ändå. :)

Var ju som sagt på IKEA igår.. Mor och mors pojkvän skulle köpa madrasser till sin nya säng m.m. Men jag lyckades i alla fall se till så att jag fick en ny lampskärm (svart) och två lådor (av kartong) i samma modell som de jag redan har. Behövde något att lägga alla småsaker i.. ;)

Idag var jag på stan med mors kompis, även kallad min "andra-mamma", och gjorde bland annat lite klipp på Ur & Penn. REA är verkligen något av det bästa som finns! ;P Bilder kommer imorgon, om jag tillåts röra datorn då, vill säga...

Vi syns imorgon! ;)

Puss! //Milly


Ny dag - nya äventyr!

Vad händer idag då? Vad jag vet så ska vi åka till IKEA i Kungens kurva, vilket är urkul. Bortsett från att vädret inte är det bästa, vilket betyder att "alla" andra också kommer åka dit. Aja, det lär bli roligt iaf! ;) Var evigheter sen jag var där sist..

Puss! //Milly


Dagens bestyr.. ;)

 X  = klar/har gjort
/  = nästan klar
-  = inte gjort/inte klar 

  • Fixa klart med garderoben  /
  • Vika rena kläder (de som var torra)  X
  • Dammsuga vardagsrummet  -
  • Spela gitarr  -
  •  Gå en promenad  X

Kan ju säga att det gick sådär att följa listan, men det är bara att ta nya tag imorgon. ;)

Sov gott! //Milly


Dagens att-göra-lista

  • Fixa klart med garderoben
  • Vika rena kläder..?
  • Dammsuga vardagsrummet
  • Spela gitarr
  •  Gå en promenad

Och kanske tvätta.. igen. ;) Beror på om kläderna, som jag tvättade igår, är torra.

Ser ut att bli en rolig dag idag med.. x) Men spela gitarr och gå på promenad är i alla fall kul. ;) Synd att det är så dåligt väder bara.. :/

Ha en bra dag!

Puss! <3 //Milly


En toppendag! ^_^

Det var jobbigt! ^_^ Man skulle kunna tro att jag har mer kläder, än vad jag egentligen har, med tanke på hur lång tid det har tagit. Men nu är jag, på det stora hela, klar. Bara några småsaker kvar tills jag kan börja njuta av en garderob som är iordning, och inte en där kläderna ligger huller om buller, som tidigare. ;)

Det här har verkligen varit en toppendag - trots att jag praktiskt bara har städat och rensat garderoben. Har varit på toppenhumör hela tiden och känt mig nöjd(are än vanligt) med min kropp. Flera såna här dagar tack! Men kanske utan allt städande då... :P 

Puss! //Milly


My Chemical Romance gjorde min dag med sin musik.. Puss på det! <3


Puuh..

Nu har jag rensat garderoben i drygt 4 och en halv timme. Shit vad tiden har gått snabbt.. Jag menar, så kul är det ju ändå inte. :/ Har fortfarande en del kvar, men behövde en paus så.. Här sitter jag! ;)

Har hittat en del "renoveringsobjekt" nu som jag hoppas att jag kan, och orkar, fixa till någon dag. Kan ju inte påstå att jag är bäst på att sy, men vad spelar det för roll? Kläderna får i alla fall en andra chans; om jag inte skulle försöka fixa till dem så skulle de ändå åka i soptunnan. Dessutom är det ju kul när man lyckas!

Nej,  nu ska jag nog gå och hänga tvätt under tiden middagen värms på i mikron. ;)

Puss och kram! //Milly

Långsam "städning"

Nu har det gått drygt en timme sedan mitt senaste inlägg och jag har knappt kommit någon vart med mitt "städande". Jag som skulle vara så duktig idag.. :/ Aja, let's get back to work! 

Vi hörs senare!
 
Puss! /Milly

Musik + kläder = rensa ut garderoben?

Idag lär bli en dag fylld av musik och kläder; jag ska rensa ut garderoben och tvätta m.m.. Och såklart måste man ju ha musik i bakgrunden när man gör detta. ;) Började lite smått igår med att sortera kläderna (byxor med byxor, tröjor med tröjor o.s.v.), men har ändå det stora jobbet framför mig. Det finns säkert flera klädesplagg längst in i garderoben som jag inte ens vet om att jag har, så det lär bli en hel del provning. Jobbigt, men i slutändan värt det! ;)

Ska nog försöka boka in en shoppingtur i Stockholm med en kompis eller två inom den snaraste framtiden också. Har inte shoppat på evigheter nu (bortsett från tröjan jag köpte på Peace & Love), så jag känner mig lite shoppingsugen. ;)


Photoshop in my <3

Har suttit och fixat bilder, från Peace & Love, i PS idag. Inte första gången jag håller på med de bilderna.. Kamerans datuminställning var fel, vilket jag såklart inte märkte förrän när festivalen var slut, så nu sitter jag här med några hundra bilder (mer eller mindre) som måste fixas till... :/

Men såklart så, när man photoshopar som bäst, fastnar man vid en bild. En bild som man bara mååååste leka med. ;)

Originalet:                                                        
   
     

Puss och Sov gott! //Milly

Musik..

..är något av det jag brinner mest för. Letar alltid efter nya band, och artister, att börja lyssna på och jag uppskattar tips från alla håll! *ger en vink* ;) Tipsar gärna själv om musik också, så om du har ungefär samma musiksmak som jag så kommer du säkert få en hel del bra tips, om inte.. synd för dig, men jag tror du överlever ändå. =)

Första tipset får väl bli turnéaktuella Chicago-bandet Kill Hannah. De spelar alternativ / rock / electronica enligt deras myspace och kommer till Sverige i oktober. (ticnet.se) Måste verkligen se dem då! Har redan sett dem som förband till ett annat bra band - Aiden, men det skulle inte vara helt fel att se dem igen. ;) Dessutom skulle jag gärna vilja träffa de urschyssta (och ursöta) killarna i bandet igen. ;)


Från vänster: Elias Mallin (trummor), Greg Corner (bas), Mat Devine (sång, gitarr), Jonathan Radtke (gitarr) och Dan Wiese (gitarr).

Puss! //Milly

Ny blogg!

Nu har jag äntligen en egen blogg, som jag kan fylla med en massa intressanta (och ointressanta?) saker som rör mitt liv eller som jag helt enkelt bara funderar på.

På återseende! ;)

Puss! //Milly

RSS 2.0