Disturbed



Bandet Disturbed chattade på aftonbladet tidigare i dag. Hur kommer det sig att i alla chatter med amerikaner nuförtiden, är det någon som frågar om han/hon kommer rösta på McCain eller Obama? -.- Vad spelar det för roll egentligen? Det är väl upp till var och en, så varför ens fråga..?

I alla fall.. För att återgå till Disturbed, så har jag faktiskt inte någon låt av dem i min spellista. Men brorsan har spelat några för mig, som har varit bra.

Några låtar som helt klart är värda att lyssna på är..

Inside The Fire

Stricken

Prayer

//Milly


I Wish You A Very Good Night



Nu ska jag ta ett bad och skämma bort mig lite. Sen är det Oskyldigt Dömd vid nio (jag kommer spela in Grey's Anatomy). Så det här är det sista inlägget för i dag. :)

Ha en trevlig kväll! Puss! //Milly

Joggingturen

Joggingturen gick bra, men jag sprang bara 2,5 km. Var hungrig, så jag orkade inte hålla på längre. Det kändes bra i alla fall och jag skulle nog klara en bra bit till om jag bara ville. :) Men jag ska nog springa någon mer gång den här veckan, då jag verkligen anstränger mig, för att bli säkrare på vad jag ska välja. ;)


Puss! //Milly

Jogging är min grej..?

Shit, vad tiden går fort! :O klockan är snart fyra och jag har fortfarande inte gjort något värt att tala om. Aja, får väl se till att ändra på det nu då. Ska ta en joggingtur nu, både för att det är kul och skönt, men också i skolsyfte. Måste veta vad jag ska ha för mål i idrotten; klara av att springa 5, 7 eller 10 km utan att stanna. Det är ett projekt vi ska ha och vi får ungefär 12 veckor på oss att nå målet. (jag har tänkt börja träna ordentligt v. 3) Det är ganska bra att veta vad jag har för utgångspunkt då.. ^^

Puss! //Milly

Two Songwriters, On A Bus, Drinking Hot Chocolate..

I går var jag med Billy nere på stan. Hon skulle kolla om hon kunde få jobba extra på JC och jag behövde göra en sak till ett skolarbete. Inte det lättaste att få folk att ställa upp både på att svara på en fråga och sen vara med på bild. Men x antal avslag senare, så var vi klara.

När vi gjort vad vi skulle så satte vi oss på bussen och åkte hem till Billy. Väl där satte vi oss och mös med en varsin kopp fylld av antingen te eller varm choklad. :) Det börjar bli riktigt kallt ute nu, så då är det skönt att komma in och dricka något varmt!

Vi började fundera på en ny låt också, samt skapade en myspace för bandet. Så det är väl lika bra att jag avslöjar bandnamnet nu då.. *trumvirvel*.. Three Inches Away! ;D Tyvärr hann vi inte göra något speciellt med vår myspace, men det är i alla fall på gång. ;)

För att återkomma till låten, så hann vi skriva första versen, samt börja lägga ackord till den. Men vi får se vad killarna tycker.. Jag/vi ska nog försöka hinna jobba lite mer på den också, den närmsta tiden. Det är ju inget bandrep på söndag heller, så vi får se vad Fredrik säger också, när vi träffas om en och en halv vecka.




Puss! //Milly

Ett mixat inlägg om saker jag tycker om och ser framemot! ;)

Måste verkligen skaffa en ny design till bloggen.. Det jobbiga är att jag inte vet hur man gör. :S Någon übersnäll människa som har lust att hjälpa mig? ^^

Älskar verkligen mitt liv som det är nu. Jag spelar gitarr i ett band, är med i LT:s ungredaktion och får vara  kreativ i skolan hela tiden. Hela mitt liv kretsar kring kreativitet just nu och det passar mig utmärkt. Dessutom försöker jag umgås med mina kompisar så mycket jag kan också, vilket är jättekul. I just love it! ^^

Ser framemot jullovet också. Då ska jag och familjen, samt några till, åka till Kanarieöarna. Vi åker dit den 7:e januari och kommer hem den 14:e. Ska bli jätteskönt!


San Augustin here we come!

"Ha ett bra liv!" som Miche brukar säga.. ;)

//Milly

I Like Writing.. Stuff ;)

Eftersom klockan är efter 24, så är det en ny dag nu. Alltså var jag på redaktionsmöte i går och det var ganska kul faktiskt. Vi var lite fler den här gången och innan mötet började, satt vi i fikarummet och pratade. Märkte också då att de har god (varm) choklad där på tidningen.. ^^ 

Har lärt mig tre nya namn i dag också och förhoppningsvis kommer jag kunna ännu fler efter nästa möte. ;) Kan namnet på 6-7 personer nu, så det går i alla fall framåt! ^^

Skickade in en krönika ikväll också. Det första jag har "bidragit med" än så länge, skulle man kunna säga, så det känns lite pirrigt. ^^ Men jag kände mig i alla fall ganska nöjd med den så, det känns hyfsat ändå.. :) Och jag ska förhoppningvis kunna börja planera och jobba på ett reportage jag har på gång, snart också. Kommer inte ha tid de första två veckorna efter lovet, men det är i alla fall bra att ha något på gång! :)

Puss & sov gott! //Milly


Nätkompis-träff! ;D

I dag var det dagen D, av en riktigt speciell anledning.. ;) Ni som är hyfsat intelligenta har nog förstått redan vad jag pratar om, men jag säger det i alla fall! I dag träffade jag  (och Billy) en nätkompis IRL! :D (In Real Life)

Hon (Jenny), jag och Billy kom i kontakt genom MCR-bloggen, som jag och Billy driver sen ganska länge tillbaka, och vi hade pratat om att träffas, ett tag. Så det var kul att äntligen göra det! ;) Det är så himla jobbigt när alla bor så långt borta hela tiden.. :S Göteborg liksom! Vad är det för stil egentligen? :O x) Nej men, det var kul att träffa människan bakom skärmen, för en gångs skull. Det var första gången jag träffade någon som jag bara chattat med innan, så.. ^^

Dock var det skönt att vi har chattat alla tre, så att vi (i alla fall jag) kunde lite stöd av varandra. ;) Om inte annat, så är det skönt att ha sällskap på tåget! ;)

Puss! //Milly

An awesome night in so many ways..

Jag har kommit på att "jag skriver mer om det imorgon" inte fungerar för mig.. Ska hädanefter skriva "jag skriver mer vid nästa bloggtillfälle" eller något i den stilen. ;)

I fredags kväll kollade jag, Billy och Carro på Edward Scissorhands ,och mamma med sambo var på kryssning. När Billy åkte hem lite innan 0:30 i lördags, skulle jag och Carro (som skulle sova över hos mig) gå ut med Molly. Men det slutade med att vi blev utelåsta och inte kunde komma in.. Så då var jag tvungen att ringa runt till Billy och mammas kompis och hennes man, för att försöka hitta en plats att övernatta. Men alla var lite skeptiska av olika anledningar, så vi började bli lite desperata skulle man kunna säga. Två utlåsta tjejer med en hund! Herregud..

Efter en stunds funderande kommer jag på att jag faktiskt känner någon mer som bor i närheten.. Väldigt nära till och med, för att vara uppriktig! ;) Och den här människan var.. *trumvirvel* Sebbe! :D (Han bor kanske 75 m från mig.. ^^) Så jag ringde honom och vid det laget var klockan närmare 1. Jag överdriver inte när jag säger att vi blev glada över att vi kunde sova där! ^^

Vi hade jättekul faktiskt.. Vi var uppe till 4 ungefär och flummade en massa. ^^ Helt klart roligare än om vi inte hade låst ut oss.. ;P 

Puss! //Milly

Crazy Night

Jösses, vad natten mellan i går och idag var galen.. :,D Är dötrött, så ni får vänta tills imorgon för att få svar på vad som hände. Men det kommer helt klart vara värt det! I alla fall med tanke på hur mycket jag och Carro + alla vi berättat för, har skrattat åt det.. ;) :P

Sov gott! Det hade i alla fall jag tänkt göra.. ;)

Puss! //Milly


Sleep well!

Sitter just nu och myser med en kopp varm choklad med vispgrädde. Ska alldeles strax gå och lägga mig. Måste dricka upp först bara, men jag tänker inte stressa för jag börjar 9:55 imorgon. Det innebär att jag inte ska ta bussen förrän 9:15 imorgon. Sovmorgon = me like! ;)

Sov gott! //Milly

One hundred things on the "To-Do list"..

I dag hade vi det sista torsdagsrepet. Så nu repar vi bara på söndagar, i alla fall tills årets slut. Brorsan kunde tyvärr inte komma, men vi gjorde det bästa av situationen ändå.. Jag och Billy lärde oss 2-3 nya ackord och vi körde igenom Cancer några gånger. Ska satsa på att lära mig spela och sjunga låten samtidigt, inte det lättaste faktiskt.. Ska fortsätta öva på en låt som heter Wicked Game också. ;)

Min "att-göra-lista" för skolsaker är verkligen jättelång nu.. Känns dock skönt att jag kan ta ledigt från skolarbetet, både i kväll och imorgon. Sen är det ju lov och då kommer jag vara tvungen att plugga till några prov som vi ska 1-2 veckor efter lovet ungefär.. Brukar inte vara så tidig, när det gäller att börja plugga inför prov, men jag ska försöka pröva det här och se om det känns bättre när jag väl har provet, då. ;)

Puss! //Milly

Updates about the past..

En kort uppdatering om vad som hänt de senaste dagarna då.. I söndags repade vi, dock kunde inte Oscar komma och Jimmie var inte på humör. Så det gick så där. Men Billy och jag fick en halvtimme själva att repa på iaf, och då gick det hyfsat. ;)

På redaktionsmötet i går gick det ganska bra också.. Håller på med en krönika som jag förhoppningsvis kan skicka in, innan nästa möte och jag har några reportage på gång som jag funderar på. Så det känns bra.. ;)

Mitt reportage i medieproduktion-tidning 1 är praktiskt taget klart. Ska kolla med Miche om han tycker vissa citat är okej. Han var ju med på intervjun och vissa citat har jag snappat upp under tiden vi var där. Off the book alltså.. ;) Skrev klart faktarutorna i dag och nu har jag bara rubrik att komma på, samt bildtexter, men det tar jag på fredag när vi har lektion. :) Måste fråga två personer till om hur de tycker att en bra politiker ska vara också. Men annars är det mesta klart, har fått ihop mina 750 ord och nu ska bara min lärarinna kolla igenom det också.. ;)

Imorgon blir det att slita med en filmrecension på engelska. Den ska lämnas in på torsdag.. Wish me luck! ;)

Puss & sov gott! /Milly

Inte ett ljus så långt ögat kan nå..

Sitter fortfarande och skriver på mitt reportage. Har hitills bara skrivit ca. 150 ord av de 750 som är minimum, men har nog material så att det räcker och blir över. Känns så nu i alla fall. ;) Det är lite jobbigt att det tar sån tid bara.. Har inte riktigt koll på hur man skriver ett reportage, så det känns som om jag gör fel hela tiden. Det kanske jag gör också, men förhoppningsvis blir det hyfsat i slutändan ändå.. ;)

Ska försöka bli klar med min "kladd" tills på måndag i alla fall. Vill ha lite credit från vår lärare, innan nästa fredag. Då är det meningen att vi ska bli klara så.. Vill försöka visa att jag är engagerad och är intresserad av att lära mig, vilket jag är. Förhoppningsvis förstår hon det också..

God natt! //Milly

Duktiga jag! ;)

Nu ska jag börja skriva på ett reportage till skolan. Ska skriva om politikeryrket (var ju och intervjuade Mats Pertoft förra onsdagen) och jag har verkligen skjutit upp det ett tag nu.. Först hade jag tänkt börja med det i måndags, men som sagt så ska jag göra det nu. Sköt i alla fall bara upp det i 3 dagar. ;P

Nu ska jag vara duktig!

Puss! //Milly

Sweet music for your ears..

Hade rep med bandet i dag då. Förutom att två av oss kom försent, så gick det bra och Fredrik gav mig i läxa att fortsätta öva på moll-pentan, eller vad den nu hette.. Så det ska jag göra de kommande dagarna. ;)

Puss! //Milly

Ungdomsredaktionen

Var ju på mitt första redaktionsmöte i måndags. Det var bara jag, Elin och två andra där, men det känns ändå kul. Nu är det ju ändå på riktigt och det här är en möjlighet att utvecklas samtidigt som man har kul. Me like! :)

Håller just nu på och funderar över ämnen som jag skulle vilja skriva om och så där, och imorgon ska jag förhoppningsvis få tillbaka en krönika som jag bad Elin läsa. Så det går ju framåt känns det som! ;)

Puss! //Milly

V. 41

Tänkte passa att uppdatera er om de senaste dagarna. Blogglusten har inte infunnit sig tillräckligt starkt så att jag har orkat slå på datorn och skriva några rader. Hade inte ens igång datorn varken i går eller i fredags. Så jag ska försöka uppdatera er lite kort om veckan nu..

I måndags skickade jag en ansökan till LT´s ungdomsredaktion, som jag fick svar på i dag. Hon (Marie) tyckte att krönikan var bra och att jag verkade tycka om att skriva, så jag ska gå på mitt första redaktionsmöte imorgon. :) Elin (en kompis) är också med, så det blir nog kul. ^^

I onsdags åkte jag och Miche (en kompis) tidigare från skolan och åkte till Stockholm för att göra en intervju med riksdagsledamoten Mats Pertoft (mp), till ett reportage i medieproduktion-radio och, för min del, medieproduktion-tidning 1. Det var urkul och nu kan jag skryta med att ha ätit tårta i ett av riksdagshusen. :P Miljöpartiet firade att de har lyckats få till ett samarbete med socialdemokraterna så.. Men det var, i alla fall, en upplevelse att vara där. :)

torsdagen hade vi temadag i skolan. Själva temat var FN skulle man kunna säga, så vi hade två "lektioner" som hade med det att göra och sen fick vi pröva på några av de olika estetiska inriktningarna som finns på skolan; dans, bild & form, samt musik. På bilden fick vi vika papperstranor, på musik fick min grupp pröva på körsång och på dans fick gruppen pröva på streetdance. Funderade på att börja dansa tidigare, men nu känner jag mig jättedanssugen. Får se om det leder tll något... ^^

Sen hade vi bandrep på torsdagskvällen och det gick jättebra. Fredrik (vår coach) sa bland annat att jag börjar bli redo för att lära mig hur man gör solon. Så jag håller på att öva upp min fingerkordination just nu,skulle man kunna säga. ^^

I fredags fick vi veta hur det hade gått på datakunskaps provet som vi hade två veckor tidigare. Fick MVG, så jag är helnöjd. Men så är ju Word ett program man har använt en hel del tidigare. Det är ju inte säkert att det kommer gå lika bra på nästa avsnitt; PowerPoint-presentationer..

Efter skolan hade jag, Elin och Miche inget att göra. Så vi bestämde oss för att ha filmkväll hemma hos mig vid sju. Så vi kollade på Sweeney Todd (love that movie! ^^) och käkade cashewnötter och drack saft. Vi är sååå coola. ;)

I går fyllde Carro, samt min kära far, år. Jag skickade ett grattis-sms till henne. Grattis igen by the way! ;) Och vid två-tiden gick jag hem till far och gav honom hans present; egenbakade chokladbollar. Stod och slet med dem tidigare på dagen.. ;P Och de gick åt kan man säga.. Poff! Så var alla borta. ;)

På kvällen följde jag med pappa och brorsan, samt en kompis till pappa och hans son,  till en restaurang och hade det mysigt. Åt en jättegod vegetarisk (såklart) wok. ^^ Dock var det massor av paprika - not my favourite, men det slank ner ändå. ^^ Det mesta i alla fall.. Var supermätt när jag var tvungen att ge upp, till slut.

I dag har jag mest suttit och bråkat med blogg.se som inte har velat funka. Men nu gör det i alla fall det - som tur är.. Sen har det förstås varit bandrep också. Gick så där, men det kan ju ine alltid gå toppen så.. Några av oss hade lite problem med fokuset och då blir det ju lite svårt. :P ;) Men det går säkert desto bättre på torsdag för det.. ;)

Den kommande veckan har vi karaktärsvecka, så det lär bli en del media förhoppningsvis, ;) Imorgon ska vi ses på biblioteket vid 8:20 ungefär. :) Sen ska jag på redaktionsmöte klockan 17, för att därefter ta mig tilbaka till skolan för att ha utvecklingssamtal vid 18. Blir lite tajt, men jag ska försöka byta till en lite senare tid, om det går. Annars löser det sig, förhoppningsvis, ändå. ;) :P

Nu ska jag ta min skönhetssömn!

Puss! //Milly

PS! Kramar till alla som orkade läsa hela inlägget! ;) DS!

B-days: 4 oktober


1984 - Lena Katina, rysk sångerska (t.a.T.u.)


Puss! //Milly

Kanelbullens dag

I dag var det kanelbullens dag. Det firades med en bulle och ett glas saft. Tyvärr blev det ingen bakning då jag och mor bland annat var nere på stan och spanade efter stövlar (inte regnstövlar! :P) tidigare, vilket drog ut på tiden. Men bullen dög ändå så.. ;)

Hoppas att ni hade en bra kanelbullens dag!

Puss! //Milly


B-days: 3 oktober

1969 - Gwen Stefani, amerikansk pop- och rocksångerska.
1972 - Martin Stenmarck, svensk artist. Vinnare av melodifestivalen 2005.

Kram! //Milly


Grattis Miche! =D

Dagen har varit helt okej faktiskt. Miche fyllde år i dag, så grattis till honom ännu en gång! ;) Sen har han och jag fått bekräftat att vi ska få intervjua Mats Pertoft till ett reportage om politikeryrket, i medieproduktion-radio, som vi ska göra ihop också. =)

Grattis igen Miche! :)

Puss! //Milly


Birthdays - 2 oktober

1971 - Tiffany, amerikansk sångerska (en av hennes låtar är bland annat med i ett Sing Star-spel).
1973 - Lene, norsk sångerska (Aqua).

Puss! //Milly

RSS 2.0