En kort resumé

Emma och jag var i Stockholm i söndags. Jag letade efter en parfym och hon efter skor. Jag hittade vad jag letat efter, men var fundersam, och Emma hittade bara en hårborste, så det var allt vi fick ut av den dagen. Sen åkte vi ju hem till mig och hon sov över tills i går. Då åkte vi upp till Stockholm igen för Emma skulle träffa någon där och jag tänkte att jag kunde lika gärna köpa den där parfymen iaf. Men planerna ändrades, så efter att ha varit där ett tag och jag hade köpt parfymen och Emma hittat ett par skor, fick vi sätta oss på tåget hem igen.

Det var en udda dag, men alltid lika kul att vara med Emma. Nu måste vi bara lösa problemet med nyår också (vet inte vart vi ska vara), så jag, Billy och hon ska träffas i dag och prata om det. :) Men tills dess måste jag sysselsätta mig med att diska (tänk på pengarna!) och pynta om granen (den ser helt galen ut - Ceazar har lekt så mycket med pyntet, så just nu sitter alla kulor på den övre halvan av granen, för vi tröttnade på att han hade ner dem.. xD) bl.a..

Ha en bra dag! //Milly


En ordentligt pyntad gran! ;)


Killsnack ^^

Har varit i Stockholm i dag med underbara Emma. Mycket killsnack blev det - som vanligt, när jag är med henne. ;) Hon ska sova över här hos mig, så det blir nog ännu mer under kvällen.. ^^

Puss! //Milly

Sociala familjen

Vi är väldigt sociala just nu i min familj. Brorsan sitter i ett rum och kollar på Robin Hood på TV, mamma med sambo sitter i vardagrsummet och kollar på Körslaget och jag sitter på mitt rum och kollar på Harry Potter och den flammande bägaren.. x) Tror det är första gången det händer - som tur är.. Det är ju lite ensamt ändå. ;)

Nu är reklamen slut så.. ;) Puss! //Milly


Illamående, busiga katter och uteblivet Stockholmsbesök

Har känt mig lite illamående sedan vi åt middag på julafton och i går kom det. Så jag har fått ligga hemma och tycka synd om mig ett tag. Mår mycket bättre i dag, men kände ändå att det är bäst att stanna hemma och ta igen mig lite. Var annars planerat att jag skulle följt med några kompisar i Stockholm i dag, men det är bäst att inte utmana ödet och jag vill ju inte smitta någon så.. (Om det nu ens finns någon risk för det nu..) 

Mamma med sambo, är hemma hos hans föräldrar just nu. Brorsan är också med, så jag sitter här för mig själv och gör ingenting. Tur att man har två busiga katter som inte lämnar en besviken. Just nu är de ganska stillsamma, men för några minuter sedan sprang de runt i mitt rum och grävde ner sig under madrasser och sånt.. ^^

Kram! //Milly

Juldagen

Ja, i dag är det alltså juldagen.. Vad ska man hitta på nu då? Det är ju svårt att veta om folk är upptagna eller inte, för vissa firar i dag också.. :S Aja, får väl ringa runt lite eller nåt.. :)

Vad ska ni göra i dag? :)

Kram på er! //Milly

Afton på riktigt! ;)

Nu är julen över för den här gången.. Bara 365 dagar kvar tills det är dags igen! ;)

Kalle Ankas jul var faktiskt ganska bra i år. Samma som förra såklart, men jag kände mig inte så uttråkad den här gången av någon anledning. :) Efter det åt jag egenlagad paj och veggiebullar som julmat och det var väl helt okej. Sen öppnade vi julklappar. Som väntat fick jag inte så många, men det jag fick var:

  • Två fickordböcker (engelska och franska) - tråkigt, men det behövs.. :P
  • SingStar ABBA - kul, men svårt! Falsksång here I come!
  • "Björn Gustafsson - Ett livsverk" - Yay! Nu vet jag vad jag ska göra den kommande tiden.. ;) :P
  • En scrapbook (tror det heter så) - Bra. Nu slipper jag ha "minnessaker" liggandes överallt.. ;)

Har fått en digitalkamera tidigare av pappa + lite saker från när jag bytte med några vänner. :) <3

Nu ska jag kolla på Björn tills jag somnar! ^^ //Milly


Julafton

Ungefär 45 minuter kvar tills Kalle Anka börjar. Sen blir det julklappar och efter det mat. Iaf om jag får välja ordningen. ;) Tror inte jag kommer få något speciellt, typ bara saker jag behöver eftersom vi ska till Kanarieöarna i januari. Men det är ju inte illa det heller. ;)

Det är bara jag, mamma och hennes sambo, som firar ihop. Känns jättekonstigt för jag är van att vi träffar släkten, men det blev bara inte så i år och det får man väl ta.. Orkar inte direkt klä upp mig för dem heller, känns bara dumt, så jag tänker inte ens sminka mig. Tror de överlever ändå. ;)



Nu är det "bara" 35 minuter kvar.. Jullåtar spelas här hemma, men jag kan kan ändå inte påsta att jilkänslan är på topp. Får väl känna mig lycklig över att det faktiskt snöade i ca fem minuter tidigare.. xD

Aja, god jul iaf! Det är ju inte så illa om man tänker efter, man har ju iaf en heldag då familjen kan umgås . ;)

God jul! <3 //Milly

Snart julafton!

Om mindre än en timme är det julafton och jag sitter fortfarande här.. Har rett ut det där med krönikan genom att dela upp det, så nu har jag hela tre krönikor på gång.. Undra vad Marie kommer säga.. :P x)

Behöver lite inspiration till en av dem (den jag gjort mest på) så här lagom till julafton. Men vem vet, ni kanske har vårkänslor redan nu? ;) Skulle egentligen inte förvåna mig, men men.. Till ämnet nu då. Vad tänker ni på när ni tänker på våren? :) Har fastnat lite så.. Uppskattar om någon orkar hjälpa mig, men annars löser det sig säkert ändå, bara jag får sova på saken. ;)

Sov gott och god jul! //Milly 

Krönikor - släng er i väggen! :P

Skriver på den där krönikan.. Går väl bra bortsett från att jag skriver om olika saker hela tiden. :P Har tre olika ämnen hitills.. x) Man måste ju tänka så långt i förväg när man skriver så det blir lite udda diskussioner om våren och alla hjärtans dag nu.. :P

Började skriva om känslor och så, men övergick sedan till hur våren handlar om förnyande och slutade med att livet är svårt och att alla har så stora förväntningar på en. x) Ska nog "börja om" och fokusera på ETT ämne nu.. ;P


Tankar om Alla hjärtans dag så här lagom till julafton! ;)

Puss! //Milly

Ge er någon gång! -.-"

Att folk inte bara kan lägga av.. Alla människor är värda lika mycket oavsett läggning! Orkar inte ens argumentera för det, för jag vet att ingen kommer ändra åsikt p.g.a. det här inlägget ändå så.. :/

Nu ska jag gå och hämta ett glass vatten innan jag börjar irritera mig på homofober.. -.-"

Ha en trevlig kväll! //Milly

Mys även utan julkänsla..

I dag var en dag som från början såg mörk ut... Inget att göra... Ingen brydde sig om mig... Men så plötsligt... Ett ljus i form av ett sms! :O

Nej, "allvarligt" nu! ;) :P Emma och jag beslöt oss iaf för att träffas eftersom båda var så uttråkade och vi hade absolut inget att göra. Så vi tillbringade några timmar ihop. :) Först var vi på Café Nova, sen gick vi i butiker och efter det återvände vi till Café Nova. Kollade i lite fler butiker efter det och sen skildes våra vägar och jag tog bussen hem.

Nu har jag latat mig i några timmar och inte gjort någonting vettigt alls, vad jag vet.. Ska försöka ändra på det genom att iaf börja på en krönika nu och sen ta ett bad. Är ju ändå julafton imorgon! ;) Det är noll julkänsla med det här vädret, men man får väl göra det bästa av situationen iaf. :) 



God jul och gott nytt år! <3

//Milly

Lunch med De tre!

I går var jag och lunchade med tre underbara väninnor. Shit, det låter nog lite för vuxet att säga väninnor iaf så; tre underbara vänner. ;) Blev en tripp till Nancy's och en "baguette" för mig. Vegetarisk såklart, så den var fullproppad av grönsaker och keso (och fetaost?). Är inte världens största fan av keso, men den slank ner iaf. ;)

Vi snackade en massa (killar var ett stort ämne ^^) och det var skönt att få prata ikapp sig med alla. Billy har jag ju en regelbunden kontakt med och Emma drabbas av mig på MSN ibland, men Baljit och jag har haft jättedålig kontakt. :S Får hoppas att det inte blir så nu igen.. :)

Efter lunchen tog jag och Emma tåget till Stockholm. Efter en sminkning och ännu mer killsnack, var vi framme. Där träffade vi en kille som hon snackat med på nätet tidigare och några timmar senare (vid kl. åtta ungefär om man ska vara petig) satte vi oss på tåget hem. ;P

Väl hemma delade vi ut några små julklappar eftersom brorsan inte ska fira med oss, och jag fick lite godis och en digitalkamera. ;D Det är ju inte världens bästa kamera, men den lär iaf vara bättre än den jag har nu så.. ;)

Puss! //Milly


Datorn är som ny!

Min dator kraschade i fredags, så den har fått installeras om och så där.. Den är som ny nu, så jag ska förhoppningsvis kunna komma igång med bloggandet igen! ;)

Puss! //Milly


Underbara vänner <3

Inte nog med att Malin kom och muntrade upp mig i går, så kom Emma och Billy på kvällen och vi snackade i ca. 3 timmar totalt. Tiden bara flög iväg och i dag känns det mycket bättre. Förhoppningsvis kommer min dator vara fixad snart också, så jag slipper sitta vid den här, och det är ju inte heller helt fel. ;)

Det är underligt hur humöret kan påverkas så mycket av små och stora saker som händer. Tur att vännerna alltid finns där för en och muntrar upp en. Jag tror inte jag skulle orka leva utan dem, för hur optimistisk och livsglad jag än känner mig så har även jag mindre bra dagar och utan vänner = ingen lycka. <3

Puss! //Milly

Malin <3

I dag kommer jag antagligen bara ta det lugnt. Jag hann med en del av gårdagens "måsten", men städningen blev lidande för jag tänkte på annat istället.  Så den lär jag få hålla på med i dag också..

Underbara Malin ska jag möta vid tåget kvart över ett och sen ska vi åka hem till mig . Kommer bli en massa  prat och jag ska nog köpa Ben&Jerry's så vi har något att tröstäta på. Hände lite tråkiga saker i går (men också en del kul) så det ska bli skönt att, för en gångs skull, prata ut. Jag brukar vara duktig på att stänga in saker som händer annars..

Tack för att du är en fantastisk vän Malin! <3

Kram //Milly

Ce soir

Ikväll kommer inget speciellt göras.. Äntligen är det jullov, men jul betyder julstädning, sp jag har en del jobb framför mig.. x)

Kvällens måste-göra-lista:

Skriva klart sista inlämningsarbetet för i år (historia)

Städa mitt rum (eller i alla fall en del av det.. :P)

Escape The Fate

ETF har tidigare inte varit något jag lyssnat på men har blivit kär i dem nu den senaste veckan. Har inte skivorna, så det är youtube som gäller, men det duger det med.



Sedan de bytte sångare (orkar inte gå in på historia.. den finns med all säkerhet på wikipedia eller nåt) har många gamla fans vänt sig emot dem, men jag gillar deras nya sångare Craig Mabbitt sedan han var sångare i blassthefall så mig gör det inget. Synd bara att han inte är med i blessthefall längre. ;)

Älskar The Flood. Det är Craig som sjunger den och trots att bandet inte har kvar sitt speciella sound (som de hade när Ronnie var med), så är de fortfarande bra. Me like!

Puss! //Milly 

5 timmar senare..

.. är jag nästan klar. Ska göra det sista imorgon, för det tog jättelång tid att hitta "fakta". Men det löser sig och jag är absolut inte orolig för att jag inte ska hinna så.. :)

Badkaret here I come! ;D

Puss! //Milly

Plugg, plugg och mera plugg.. -.-"

Ska försöka göra klart mitt sista inlämningsarbete för terminen ikväll (ska lämnas in senast imorgon vid midnatt :P). Känns jobbigt nu, men kommer vara skönt när det är klart! (Jag försöker tänka positivt.. xD) ;)

Puss! //Milly

Mumsigt

Åt nyss något väldigt (o)nyttigt... Glass med chokladsås, väldigt sockrad müsli och grädde. Det sista var dock inte mitt fel.. ;P

Puss //Milly

Lucia

I dag är det lucia, vilket antagligen inte kommer påverka min dag, men det kan vara kul att tänka på i alla fall. ;) I dag är det Spinnrocken för hela slanten, som gäller. Brorsan ska också med, och jag ska ringa Billy och höra med henne sen med. Ju fler desto bättre! ;) Dessutom ska min lilla artikel om tävlingen vara med i LT i dag, så det blir till att köpa tidningen också! ;)



Puss! //Milly

Yesterday

Igår var det fredag för alla som inte visste det.. ;) Nej, men.. Igår var det första gången jag fick se ett luciatåg på en estet-skola. Hundra gånger bättre än grundskolan definitivt! :) ;) Skolan bjöd på lussebulle, pepparkaka och julmust innan och efter det (egentligen var det nog inte meningen att man skulle ta flera gånger.. Men men.. ;P), vilket var jättegott.;)

Efter skolan satt jag med kompisarna, 45 minuter på bussen för att ta oss hem till Agnes. Hennes hus var megamysigt och jag blev helkär i en av hennes katter. ;D Där bytte vi julklappar, spelade spel och kollade på Idol-finalen. Kevin var en förväntad, men samtidigt värdig, vinnare. :) En helskön kväll helt enkelt. ;)

Sen fick vi skjuts till Södertälje C av Miche's mamma, och därifrån tog vi oss hem. Första gången jag tar bussen därifrån klockan 24. Ensam också för den delen, men det var relativt lugnt, så allt gick bra. ;)

Puss! //Milly

Birthdays - 13 december

Det är många intressanta personer som fyller år i dag, däribland;

Nicholas McCarthy,  engelsk gitarrist (Franz Ferdinand), född 1974

Tom DeLonge, amerikansk gitarrist (blink-182, Angels & Airwaves), född 1975

Amy Lee, amerikansk singer/songwriter (Evanescence), född 1981

Puss! //Milly


I dag var dagen då jag förlorade oskulden..

...som reporter. :P Var bara tvungen! ;) Det var förträff inför tävlingen Spinnrocken ikväll och jag var där. Först pratade jag med en kille som har skött förberedelserna inför tävlingen och sen ställde jag några få frågor till alla band som ska vara med.

Det var lite nervöst att behöva prata med så många främlingar på en och samma gång. Inte vad jag är van vid, kan man säga, och innan dess var jag tvungen att presentera mig för banden och så.. Men det gick bra och jag känner mig stolt för att jag klarade av det utan några missöden. Men det är väl som Rickard sa en gång; det är lättare att prata med folk när man har en uppgift, för det är ju ändå mitt "jobb" på sätt och vis.. Så nu får alla banne mig ta och pallra sig till Spinnrocken (Södertälje) på lördag kl. 16:30! ;)

Nu ska jag sova och ladda inför morgondagens muntliga redovisning i naturkunskap.. ;) Fågelinfluensan for the win! Eller inte.. xD

Puss! ;) //Milly


En lyckad dag

I dag har mycket intressant och roligt hänt. Slapp skolan i dag p.g.a. att det var prisutdelning för 5i12, vilket jag kommer berätta mer om imorgon. ;) Men förutom det träffade jag en väldigt speciell person i dag också. Det skulle ha blivit en dubbeldejt med en kompis + ragg (?) på Heron, från början, fast planerna ändrades. Men kvällen slutade bra iaf. :)

Vi hörs imorgon!

Puss! //Milly

Massor av (roliga) saker att göra!

Mycket har hänt sen sist. Så jag har tyvärr inte hunnit sitta så mycket vid den här dumburken. Det är ju ganska lugnt på provfronten just nu, men då finns det alltid någon som vill umgås, eller något LT-jobb (krönikor mestadels) som kallar. Men det är kul att ha mycket att göra faktiskt. I alla fall när det inte handlar om jobbiga skoluppgifter.. ;)

Ska förhoppningsvis göra ett reportage om Spinnrockentävlingen nästa vecka. Intervjuer och så, ska göras på tisdagen (9 dec) och sen publiceras det på fredagen eller lördagen (själva tävlingen är på lördagen). Känns jättekul! ;) Ska arbeta på mina frågor de närmsta dagarna, så jag hinner förbereda mig ordentligt innan dess. :)

Förutom det så ska en av mina krönikor publiceras den 18:e dec. Det blir den första för mig. :) Jag känner mig förväntansfull och nervös, på samma gång, för det. Men det blir säkert bra i slutändan. ;)

Puss! //Milly


RSS 2.0